Bezwaar

Penning Juridisch Advies & Mediation heeft meer dan 15 jaar ervaring  in het voeren van bezwaarprocedures en het afhandelen van ingekomen bezwaarschriften. Zowel bij gemeenten, provincies, ministeries als andere overheden (nationale politie, waterschappen).

– Overheid

Heeft uw organisatie (gemeente, provincie, ministerie of andere overheid) een helpende hand nodig bij het afhandelen van bezwaarschriften? Of wilt u de afhandeling van de bezwaarschriften (voor korte of lange duur) volledig uit handen geven? Heeft uw juridische afdeling tijdelijk een secretaris nodig voor de bezwarencommissie? Vraag naar de mogelijkheden van ondersteuning van uw organisatie.

– Particulieren

Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente of van een andere overheid? Krijgt u bijvoorbeeld niet de gevraagde subsidie of omgevingsvergunning? Of heeft u een dwangsom of bestuurlijke boete gekregen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wacht daarmee niet te lang. Meestal heeft u maar zes weken de tijd om bezwaar te maken.

– Ondernemers / Bedrijven

Krijgt uw bedrijf degevraagde vergunning of subsidie niet? Of heeft u een bestuurlijke boete gekregen van de Arbeidsinspectie (Inspectie SZW) of andere overheidsinstantie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wacht niet te lang, u heeft meestal maar zes weken de tijd om bezwaar te maken.