Mediation

Penning Juridisch Advies & Mediation biedt mediation in geschillen door een ervaren mediator (opleiding tot MfN Registermediator). Mediation biedt vaak een oplossing voor arbeidsconflicten, burenruzies, echtscheidingen en andere conflicten. Kies, indien u mediation wilt toepassen, in ieder geval altijd voor begeleiding door een mediator met erkende opleiding (MfN) en ruime ervaring. Bij Penning Juridisch Advies & Mediation bent u verzekerd van kwaliteit en een traject volgens de nationaal erkende normen.

– Tussen particulieren

Heeft u een conflict met uw buren, een collega, vriend of familielid? Komt u er samen niet uit? Kies voor mediation. Onder begeleiding van een mediator is de kans groot dat u samen een oplossing vindt.

– Tussen particulieren en overheid

Ondanks dat er al veel is verbeterd, ervaren velen nog altijd een behoorlijke kloof tussen overheid en burger. Heeft u een meningsverschil met uw gemeente of met een andere overheidsinstantie? Dan kan mediation vaak tot een oplossing leiden. In geschillen met de overheid kan mediation vaak een goed alternatief bieden voor langdurige en kostbare bezwaar- en beroepsprocedures.

– Ook voor ondernemers

Een oplossing bereiken voor een conflict zonder een belangrijke klant te verliezen? Mediation kan dan vaak een goed middel zijn!

– Invoeren mediation in uw overheidsorganisatie

Gemeente, provincie, ministerie: mediation kan een goed alternatief zijn voor kostbare bezwaar- en beroepsprocedures. Bovendien komt het de klanttevredenheid zeer ten goede. Voor gemeenten en andere overheden is het daarom aan te raden mediation in te voeren als alternatief om geschillen op te lossen.