Rechtsbijstand bij arbeidsconflict vaak kosteloos
Erg vervelend als u een arbeidsconflict heeft. Het is belangrijk dat u zich bij een arbeidsconflict in zo'n vroeg mogelijk stadium laat bijstaan door een kundig en ervaren jurist. Dit voorkomt vaak onnodige escalatie.

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, is mijn rechtsbijstand voor u meestal gratis. Maar ook zonder rechtsbijstandverzekering kunnen juridische kosten bij een arbeidsconflict vaak verhaald worden op de werkgever.

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? Of dreigt er een arbeidsconflict te ontstaan? Neem dan direct contact op om te bespreken wat in uw geval mogelijk is. Uiteraard gratis en vrijblijvend.
Dreiging met ontslag? Direct actie vereist!
Bent u ontslagen? Of dreigt u ontslagen te worden? Wacht dan niet en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zeker bij ontslag en dreigend ontslag is het belangrijk om zo direct de juiste acties te ondernemen. Bijvoorbeeld om het ontslag te voorkomen of om het recht op een uitkering veilig te stellen.
Ziekte en re-integratie
Bent u ziek en heeft u daarover een geschil met uw werkgever? Verloopt uw re-integratie niet goed? Spant uw werkgever zich niet voldoende in voor uw re-integratie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.