Penning Juridisch Advies & Mediation heeft meer dan 20 jaar ervaring in het voeren van bezwaarprocedures. Zowel bij gemeenten, provincies, ministeries als andere overheden (nationale politie, waterschappen e.d.).

– Particulieren

Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente of van een andere overheid? Krijgt u bijvoorbeeld niet de gevraagde subsidie of omgevingsvergunning? Of heeft u een dwangsom of bestuurlijke boete gekregen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wacht daarmee niet te lang. Meestal heeft u maar zes weken de tijd om bezwaar te maken. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan is mijn rechtsbijstand voor u meestal gratis. Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik u meteen kan vertellen of u recht heeft op gratis rechtsbijstand. De kosten van de rechtsbijstand worden dan betaald door uw rechtsbijstandsverzekering.

– Ondernemers / Bedrijven

Krijgt uw bedrijf de gevraagde vergunning of subsidie niet? Of heeft u een bestuurlijke boete gekregen van de Arbeidsinspectie (Inspectie SZW) of andere overheidsinstantie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wacht niet te lang, u heeft meestal maar zes weken de tijd om bezwaar te maken. Ook voor bedrijven geldt meestal gratis rechtsbijstand als uw bedrijf een rechtsbijstandverzekering heeft.