Met rechtsbijstandverzekering
mr. S. (Sander) PenningHeeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan heeft u waarschijnlijk recht op gratis rechtsbijstand van Penning Rechtsbijstand.

Het is niet van belang bij welke verzekeraar u een rechtsbijstandverzekering heeft. Als uw geschil onder de dekking van de verzekering valt, kunt u bij Penning Rechtsbijstand terecht voor gratis rechtsbijstand. Uw verzekeraar betaalt de kosten.

Als u twijfelt of uw kwestie onder de dekking valt, neem dan even contact op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Dit geldt ook als uw rechtsbijstandverzekeraar tegen u heeft gezegd dat uw kwestie niet onder de dekking van uw rechtsbijstandverzekering valt. De ervaring leert namelijk dat dat vaak niet klopt. Meestal is dan met één telefoontje van Penning Rechtsbijstand alles geregeld en krijgt u alsnog gratis rechtsbijstand.
Zonder rechtsbijstandverzekering
Als u geen rechtsbijstandverzekering heeft, is in een aantal gevallen toch gratis rechtsbijstand mogelijk. Bijvoorbeeld als u letselschade heeft. De kosten van de rechtsbijstand worden dan namelijk altijd verhaald op de aansprakelijke partij. Een ander voorbeeld is als uw bezwaar of beroep gegrond wordt verklaard. In dat geval worden de kosten voor rechtsbijstand deels of geheel aan u vergoed door de overheid. Neem gratis en vrijblijvend contact op om te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn.