Penning Rechtsbijstand biedt mediation in geschillen door een ervaren mediator (opleiding tot MfN Registermediator).

Mediation biedt vaak een oplossing voor arbeidsconflicten, burenruzies, echtscheidingen en andere conflicten. Kies, indien u mediation wilt toepassen, in ieder geval altijd voor begeleiding door een mediator met erkende opleiding (MfN) en ruime ervaring.

Bij Penning Rechtsbijstand bent u verzekerd van kwaliteit en een traject volgens de nationaal erkende normen. Neem gratis en vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van mediation in uw geschil te bespreken.
Tussen particulieren
Heeft u een conflict met uw buren, een collega, vriend of familielid? Komt u er samen niet uit? Kies voor mediation. Onder begeleiding van een mediator is de kans groot dat u samen een oplossing vindt
Tussen particulieren en overheid
Ondanks dat er al veel is verbeterd, ervaren velen nog altijd een behoorlijke kloof tussen overheid en burger. Heeft u een meningsverschil met uw gemeente of met een andere overheidsinstantie? Dan kan mediation vaak tot een oplossing leiden. In geschillen met de overheid kan mediation vaak een goed alternatief bieden voor langdurige en kostbare bezwaar- en beroepsprocedures.
Ook voor ondernemers
Een oplossing bereiken voor een conflict zonder een belangrijke klant te verliezen? Mediation kan dan vaak een goed middel zijn!