Rechtsbijstandverzekering moet rechtsbijstand betalen
mr. S. (Sander) PenningHeeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan heeft u waarschijnlijk recht op gratis rechtsbijstand van Penning Rechtsbijstand.

Het is niet van belang bij welke verzekeraar u een rechtsbijstandverzekering heeft. Als uw geschil onder de dekking van de verzekering valt, kunt u bij Penning Rechtsbijstand terecht voor gratis rechtsbijstand. Uw verzekeraar betaalt de kosten.

Als u twijfelt of uw kwestie onder de dekking valt, neem dan even contact op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Dit geldt ook als uw rechtsbijstandverzekeraar tegen u heeft gezegd dat uw kwestie niet onder de dekking van uw rechtsbijstandverzekering valt. De ervaring leert namelijk dat dat vaak niet klopt. Meestal is dan met één telefoontje van Penning Rechtsbijstand alles geregeld en krijgt u alsnog gratis rechtsbijstand.
Penning Rechtsbijstand regelt het met de rechtsbijstandverzekeraar voor u
Al is het uw recht om voor Penning Rechtsbijstand te kiezen voor gratis rechtsbijstand, een rechtsbijstandverzekeraar is er soms niet blij mee. Logisch: een jurist van de verzekeraar zelf is goedkoper voor de verzekeraar. Maar dit is dus niet in uw belang. In uw belang is een jurist die kennis van zaken heeft en zo goed mogelijk uw belangen behartigt.

Heeft u een rechtsbijstandverzekering en wilt u mogelijk kiezen voor Penning Rechtsbijstand? Neem dan vrijblijvend contact op en als u wilt, wordt alles voor u met de verzekeraar geregeld. Kosteloos.